Ons DNA

Emma Handson is de plek waar je je gewaardeerd voelt vanwege jouw kwaliteiten. Een plek waar je jezelf mag ontwikkelen, kunt sparren met anderen en waar we met je meedenken. Om je te laten groeien. Om je energie te geven. En een plek waar je laat zien dat je graag voor jezelf en anderen werkt.

Bij Emma Handson ga je elke dag voor een succesvolle dag. Meebewegen met de wensen van de klant. Onderzoeken wat de vraag áchter de vraag is. Misschien kom je jezelf daarin soms tegen en dan is het de kunst om door te pakken. Je eigen berg te beklimmen.

We begrijpen dat je zin hebt om te groeien. En dat je daar kansen voor nodig hebt, snappen we ook. De kans om te laten zien dat je kunt meegroeien met de klant en weet welke aanpak het beste werkt. Dat je verder kunt denken dan systemen en structuren. En dat je discipline en flexibiliteit prima kunt combineren.

Eigenlijk gewoon de kans om te laten zien wat onze hands-onmentaliteit voor jou betekent. Dat het ontzorgen van een ander voor jou een vanzelfsprekendheid is. En hoe je daar vorm aan geeft als ‘Emma’.

shape-quote

banner-about-us

Missie

‘Emma Handson maakt een succes van jouw dag’, is wat wij zeggen. Wat mag er voor jou absoluut niet ontbreken op een succesvolle dag?

Voor Emma Handson zijn dat onze oplossingen waar we iedere organisatie mee helpen excelleren. We laten het kernproces optimaal verlopen, door de best mogelijke ondersteuning en adviezen. We blijven de ander positief verrassen. Met secretariële oplossingen, het uitwerken en redigeren van (online) teksten, adviseren op maat, notuleren, assisteren en contentcreatieadvies. Je kunt je verfijnde taalgevoel dus echt laten spreken.

Op het hoogste niveau en uiterst betrouwbaar, want onze Emma’s gaan verder dan de bekende clichés. Is er een probleem? Dan gaan wij het regelen. Flexibel en bereidwillig. Tot álle puntjes op de i staan en je de klant volledig hebt ontzorgd. Altijd daadkrachtig, integer en vakkundig, zoals we van je verwachten.

En als professional ben je toegewijd in wat je doet, toch? En in hóe je dat doet. Bij Emma Handson werken wij graag samen. Want samen bouwen, vinden wij heel belangrijk. Bijvoorbeeld in het uitgebreide inwerktraject, tijdens het sparren met collega’s en in je communicatie met en bij klanten. Alles om een succes van je dag te maken.

Management assistent

Visie

Werkgeluk en succes gaan hand in hand. Als jij op de goede plek zit, is je dag al snel succesvol. Dan zet je vanzelf dat stapje extra. Voor de klant, voor je collega’s en voor jezelf. Dan haal je écht alles uit je dag om boven verwachting te presteren.

En precies dát vind je bij Emma Handson. Werken met enthousiaste mensen met kennis van zaken. Die het beste in je naar boven halen. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We begeleiden je daar waar nodig en je voelt zelf de verantwoordelijkheid om te laten zien wat je kunt.

Iedere organisatie verdient een Emma!

 

 

 

 

Kernwaarden

integer

Integer

We zijn betrouwbaar: we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We zijn eerlijk, loyaal en nemen verantwoordelijkheid voor ons handelen.
heart

Toegewijd

Geef nooit, maar dan ook nooit op. Niets minder dan dolenthousiaste klanten.
flexibel

Flexibel

Wij passen ons qua houding en gedrag aan als de situatie erom vraagt. We stellen ons ontvankelijk op.

Vakkundig

We presteren boven verwachting. We investeren in onze eigen ontwikkeling.
daadkrachtig

Daadkrachtig

We werken met een hands-on mentaliteit. We handelen anticiperend op de verwachting.
saamhorigheid

Bereidwillig

We kijken naar elkaar om. We willen blije mensen die als team met veel plezier werken.